Saturday, September 27, 2008

10 most stupid questions

10 most stupid questions people usually ask

1. At the movies:When you meet acquaintances/ friends

Stupid Question:-Hey, what are you doing here?

Answer:-Well, it's so hot , there were no cool cabs so I thought i'd watch some advertisements in the cool comfort of the theatre.

2. In the bus: A fat girl wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet

Stupid Question:-Sorry, did that hurt?

Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.. ... why don't you try again or should i try this time."

3. At a funeral:One of the teary-eyed people ask

Stupid Question:-Why, why him, of all people.

Answer:-Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant:When you ask the waiter

Stupid Question:-Is the "blah blah blah" dish good

Answer:-No, its teribble and made of...!!!!

5. At a family get-together. When some distant aunt meets you after years

Stupid Question:-Munna, Chickoo, you've become so big.

Answer:-Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask

Stupid Question:-Is the guy you're marrying good?

Answer:-No,he' s a miserable wife-beating , insensitive's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call

Stupid Question:-Sorry. were you sleeping.

Answer:-No. I was playing cricket for India at Sharjah and just when you called Salim Malik was betting with me that Pakistan would win. What do you think?

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair

Stupid Question:-Hey have you had a haircut?

Answer:-No, its autumn and I'm shedding.... ..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth

Stupid Question:-Tell me if it hurts?

Answer:-And while I'm telling you , you tell me if I bite.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks

Stupid Question:-Oh, so you smoke

Answer:-No, it's a miracle was a chalk and now it's in flames!!!


Anonymous said...

ha ha ha

Post a Comment